Es prepara la 2a etapa de BarriSants.org

Avui ha entrat en funcionament la nova versió de BarriSants.org. Aquesta nova versió, encara no al 100% del seu funcionament, incorpora noves i millorades funcions, i segueix incidint en la idea que el portal ha d’esdevenir una eina al servei dels col·lectius.

Ara es potenciarà al màxim la relació amb els col·lectius, facilitant l’enviament de contingut, i incorporant nous elements que potenciïn les actuacions que aquests duguin a terme al barri. La nova versió del portal arriba a les nostres pantalles amb nous serveis com el correu-e per a entitats i membres dels moviments socials santsencs, l’allotjament gestionat pels pròpis col·lectius (FTP pròpi), un nou i millor servidor amb més prestacions, biblioteca d’arxius… La nova versió, entre d’altres novetats, també incorpora l’hemeroteca de La Burxa, encara en desenvolupament.

Novetats pel que fa a la redacció dels continguts

També es facilita radicalment la maquetació  de les notícies, i s’incorpora la possiblitat de registrar usuaris per accedir a serveis afegits. Un cop registrat un usuari, els nostres tècnics permetran a cada col·lectiu que ho desitgi el poder publicar les notícies directament al portal, sense haver de passar pel període d’aprovació. Proximament, i un cop sol·lucionats els actuals problemes tècnics menors, començarà una campanya informativa amb la intenció d’apropar el portal als que han de ser els seus principals usuaris, i que buscarà ensenyar com aprofitar-ne tots els recursos.

 El nou portal encara no està al 100% del seu funcionament

Degut a les dificultats tècniques que comporta el canvi d’un portal a l’altre, encara no és possible consultar les notícies de l’antiga versió de BarriSants, i possiblement hi hagi problemes amb altres apartats nous com el calendàri. Aquests problemes s’aniran sol·lucionant durant els propers dies, i aviat esperem poder comunicar-vos que estem a ple rendiment. No obstant, recordem que BarriSants és un projecte obert a les vostres suggerències, i que per tant rebrem encantats qualsevol proposta dirigida a millorar-lo.

Per acabar, volem demanar disculpes per aquests quasi 20 dies de silènci informatiu a que ens han sumit els entrebancs tècnics, i que no han permés l’actualització del portal afegint-hi notícies. Mentre no recuperem les notícies de la ja passada 1a etapa, les podeu consultar fent clic aquí.  

Confiem en continuar  teixint amb vosaltres la nostra particular xarxa, dins i fora d’Internet.