La presència de desenes de persones atura temporalment el desallotjament de ‘La Rossenda’

Tal i com informàvem ahir, la casa okupada situada al carrer Rossend Arús anomenada “la Rossenda” tenia data de desallotjament per avui al matí. En presentar-se diferents dotacions policials a les immediacions de la casa, s’han trobat amb el carrer tallat i desenes de persones tallant el transit i fent vida al carrer. Els mobles de “la Rossenda” ocupaven la calçada, i un pis simulat al mig del carrer reemplaçava la vivenda que els agents anaven a desallotjar. Finalment els agents han optat per retirar-se, i el desallotjament encara no s’ha produït.

Els ocupants de l’immoble i diversos veïns que els hi donen suport han decidit mantenir les convocatòries llançades en defensa de l’okupació i per una vivenda digna. Així doncs, aquest vespre a les 19h es farà un torneig del vint-i-u, a les 20h un taller de salsa, a les 21h hi haurà un sopar al carrer i finalment a les 22h es farà un passi de cinema a l’aire lliure. Finalment es dormirà al carrer en protesta per l’amenaça de desallotjament de “la Rossenda”.

La resistència no s’atura

Aquí fem un petit repàs a les activitats que es faran avui i durant el proper cap de setmana en protesta per l’amenaça de desallotjament que plana sobre ‘la Rossenda’, un casa preciosa situada al carrer Rossend Arús (L1, L5 Plaça de Sants) on ja porten 4 dies acampades i tallant el carrer per una vivenda digne, fent diferents activitats i actes de protesta contra l’ordre de desallotjament cautelar que pretenien realitzar dimarts passat (5/9/06) i que finalment van suspendre. Ànims! "Tirem la casa per la finestra i la montem al carrer."

Per consultar les activitats previstes pels propers dies. cliqueu a llegeix més.

Divendres 8:
18:00 Pastes i Te …Mmmmm
20:00 Cassolada
21:00 Cabaret poètic "Nuevo amanecer del activismo folklorico"
21:30 Guateque Bollo-Marika…no t’ho pots perdre! (fins la 1:30)

Dissabte 9:
14:30 Dinar Popular
17:30 Gimkana incívica
20:00 Cassolada
21:30 Concert flamenc des de Nou Barris: Dikelas (Brutals!…no podràs parar de ballar i fer palmes, i olé!) fins les 23:30, o una mica mes tard…

Diumenge 10:
20:00 Pica Pica amb les ballarines i ballarins del Bahia.
21:00 Concert: Tejeduo con aires argentinos …fins les 23:30 o una mica més tard….

(Programació subjecta a camvis, però allà estarem)