Alerta: desallotgen ‘La Rossenda’!

En aquests moments els antiavalots de la Guàrdia Urbana estan desallotjant l’acampada que des de dimarts s’ha muntat enfront de ‘"La Rossenda’, la casa okupada del carrer Rossend Arús en amenaça de desallotjament des de dimarts. Pel que sembla el cos repressiu està intentant accedir a l’immoble per desallotjar-lo, malgrat que aquesta és competència dels Mossos d’Esquadra, que també estan als carrers propers a l’inmoble.

Davant del cordó policial, són desenes les persones que s’han concentrat per proptestar pel possible desnonament, i s’ha fet una crida a acostar-s’hi per solidaritzar-s’hi. En aquests moments la concentració reuneix una quarantena de persones u són nombroses les veïnes que s’estan acostant per recolzar a la gent de la casa. Així doncs, des de BarriSants.org demanem a tots aquells veïns que podeu que siusplau assistiu a donar suport.


Actualització:

18:15 una cassolada de suport a la Rossenda recorre el barri. Actualment van per Pl Bonet i Moixi (Màlaga). Els acompanyen 6 furgonetes d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra i 5 més dels UPAS de la Guardia Urbana. Sense contar els diversos agents d’uniforme que recorren el recorregut de la cacerolada.

18:28: la Cassolada va per carretera de Sants direcció a la seu del Districte. Els mossos se’ls veu desorientats.