Ex-companys de Puig Antich rebutgen la pel·lícula “Salvador” en una roda de premsa a Can Vies

Un grup d’ex-membres del MIL, OLLA i el GARI varen fer el passat dijous una presentació pública del manifest "’Salvador’, una mortalla de luxe per un producte de misèria". La presentació va consistir en una roda de premsa pels grans mitjans al migdia (esquerra) i una altre al vespre per a mitjans contrainformatius i públic en general (dreta). Ambdos, varen omplir la capella del CSA Can Vies al matí de mitjans i a la trada de curiosos i curioses que desitjaven conèixer la polèmica que envolta aquest film.

Entre els diferents punts que es presenten en el manifest podem destacar la descontextualització del film en el sí de les lluites obreres de la època, desaparició de discurs ideològic anticapitalista, relegació del paper femení al merament sexual, elusió de la situació actual del company Jean Marc Roullan (pres a l’Estat Francès que va continuar la lluita armada dins l’organització Action Directe), entre d’altres.

Per a més informació: Salvador Puig Antich .Info i Paremos La Pelicula Salvador .Org