‘La Burxa’ número 100 ja és al carrer!

Ahir dimecres 4 d’octubre va arribar als carrers de Sants el número cent de ‘La Burxa’, el periòdic de comunicació popular del barri. Aquest exemplar, que inclou un especial per celebrar el centenar de números editats, ja ha començat a repartir-se a les desenes de botigues i punts de distribució. ‘La Burxa’ té una tirada de 5.000 exemplars, tots ells gratuïts, i la podreu trobar a molts comerços i centres socials del barri. A més, com cada mes, us la podeu baixar en pdf des de BarriSants.org.

En aquest número cent ‘La Burxa’ repassa la seva trajectòria, i recull els canvis experimentats al llarg d’aquests més de vuit anys d’experiència. En relativament poc temps aquesta publicació ha passat d’una tirada de pocs centenars d’exemplars fotocopiats a cinc milers d’exemplars impresos en rotativa i a tot color. A més, ha experimentat un notable salt qualitatiu al llarg d’aquest temps, i ha aconseguit ser un veritable altaveu de tot allò que passa al barri.

‘La Burxa’ celebrarà els seus cent números el proper dia 20 d’octubre en un acte a les Cotxeres de Sants, amb diverses actuacions i una xerrada-debat sobre la comunicació popular. A més, s’hi estrenarà el vídeo "100 mesos Burxant", un documental sobre aquesta publicació i la gent que l’ha fet possible. Es pot trobar més informació sobre l’acte a l’especial de BarriSants.org pels cent números de ‘La Burxa’.

Des de la redació de BarriSants.org volem felicitar als companys de ‘La Burxa’ per tots i cadascun dels números posats al carrer, i aprofitar l’ocasió per recomanar als nostres lectors la subscripció al periòdic. Tot i que ‘La Burxa’ és gratuïta, subscrivint-vos-hi estareu donant suport al projecte a més de rebre-la a casa vostra puntualment. A més, si ho desitgeu, també podeu anunciar-vos-hi o fer-hi donatius, que segur que seran ben rebuts.