Brad Will mort a Oaxaca

A Oaxaca, poble mexicà en revolta, ha estat assassinat el periodista americà Brad Will. Assassinat pels de sempre. Brad, activista i informador, anarquista compromès amb les lluites arreu del mon global en que vivim filmava per la xarxa d’informació alternativa Indymedia. Aquesta xarxa, de la que Barcelona té una de les seus més actives (barcelona.indymedia.org) es basa en la necessitat de trobar informació no tergiversada pels grups econòmics que controlen diaris i televisions i respon al lema de “No odiïs els media, sigues tu mateix un mitjà d’informació”. El millor homenatge que podem fer a en Brad és fer servir la xarxa Indymedia per informar-nos, i també per enviar notícies, fotos i filmacions per informa els demés. Nosaltres, des de la nostra petita barricada al barri de Sants, seguirem fent-ho. Salud Brad, ens retrobarem algun dia al cel dels llibertaris. Jordi Soler