Nova okupació a Sants

Avui al matí un grup de joves han ocupat un inmoble al número 61 del carrer Vallespir. Els nous habitants han desplegat una pancarta defensant el dret a una vivenda digna i a favor de les okupacions. Mentrestant, davant la casa un grup de veïnes desafiaven el fred i la pluja i es concentraven en solidaritat amb els nous ocupants. L’inmoble, que es dirà Can Punxes, es destinarà a  vivenda.

Aquest inmoble va ser ja va estar ocupat el 2004  per un grup de joves,  que durant uns mesos van rehabilitar l’edifici, abandonat des de feia diversos anys, i el van convertir en un espai per viure-hi. Malgrat tot, els propietaris van denunciar als joves, i després d’un procés judicial el jutge va dictar una ordre de desallotjament cautelar amb data oberta, el que va fer molt difícil la defensa de l’espai. Des de llavors, l’inmoble restava en estat d’abandonament.