Can Batlló perilla de nou

Les novetats sobre Can Batlló són lentes i sovint sorprenents. Després de 10 anys darrere aquesta reivindicació ens hem d’assabentar pels diaris del que pensa fer Immobiliària Gaudir: en la presentació semblava que Can Batlló sigui només una nova promoció immobiliària amb uns jardinets interiors per gaudi dels que puguin pagar els 80 o 100 milions que costaran aquest pisos.

Vam preguntar a la darrera Audiència Pública sobre això, i ens van contestar que es mentida, però que “ells no han de sortir a desmentir-ho doncs van a l’Ajuntament a treballar”. Pel cap baix podem dir que és una resposta sorprenent. Més sabent, com tots sabem, que quan la immobiliària els obligui a firmar les llicències d’obres obriran l’Ajuntament, si cal, en diumenge.
Sospitem que en aquesta guerra el Districte és un pur comparsa dels grans “pensadors” de l’equip del Xavier Casas a l’Ajuntament Central. A Creu Coberta fan els que els hi manen (els polítics de més rang i les immobiliàries) i a callar.

El pitjor, a més, és que la immobiliària anuncia una primera fase a Gran Via – Amadeu Oller i suposem que una segona al camí de la Cadena, llocs on no hi ha res que els molesti per edificar (si entenem que els immigrants del camí no són per ells un problema). Després, amb els calers fets, ens arrisquem a alguna jugada de fallida tècnica, de fugida o del que calgui. Vaja, com si tu pagues una feina per endavant i després esperes que te la facin.

Ja ens ho va dir en Solans, ex-Director d’Urbanisme de la Generalitat: correu el risc de que us facin els pisos i … a més us quedeu també amb les fàbriques.

I com ja sabem de l’experiència del carrer Almeria, les cagades dels polítics les acabem pagant els veïns. Ves per on.