El CSOA Casas Viejas de Sevilla presenta la seva campanya a Can Vies

El 2001 un grup de joves okupen una nau abandonada al barri del Pumarejo de Sevilla amb la intenció de rehabilitar l’espai i crear un centre social. Després de 5 anys d’okupació, el CSOA Casas Viejas és un espai de referència per tots els moviments socials de Sevilla, s’hi han realitzat activitats culturals i socials de tot tipus, a més de ser un lloc de reunió, de financiació i creació política per diferents col•lectius autònoms.

Després d’haver resistit un primer intent de desallotjament al març de 2006, CSOA Casas Viejas es troba sota amenaça, havent d’afrontar un judici al febrer de 2007. Amb la creació del vídeo ‘5 años de okupación y autogestión’ es pretén resumir el que han estat aquests 5 anys d’okupació i lluita, així com difondre la campanya de resistència contra el desallotjament.

Per tot això, el proper divendres a les 8 del vespre es durà a terme una xerrada presentació de la campanya contra el desallotjament que s’ha endegat des del centre social de la ciutat andalusa. Tot seguit hi haurà cafeta i música fins les 2 de la matinada. Recordeu que el CSA Can Vies es troba al carrer Jocs Florals 40-42. Hi podeu arribar amb el metro amb la L1 o L5 Pl. de Sants.