Manifestació espontània per exigir la retirada de 7050€ en multes al CSA Can Vies

Les multes van ser imposades dissabte per repintar l’emblemàtic mural de la Plaça de Sants.

Prop de cinquanta persones s’han manifestat aquest vespre per la Carretera de Sants per protestar contra les multes imposades a sis persones el passat dissabte. Aquestes sis persones van ser multades amb un total de 7.050€ per repintar l’emblemàtic mural de la Plaça de Sants amb Joan Güell en el marc d’una jornada reivindicativa organitzada pel CSA Can Vies. La manifestació, en hora punta, ha causat importants problemes circulatoris durant prop d’una hora a tot el barri.

Durant la protesta s’han repartit més de cinc-centes octavetes on es denunciaven els fets, i s’ha explicat als veïns quin és el preu que des del Districte es posa a l’emblemàtic mural de la Plaça. En la manifestació hi han participat tant membres del CSA Can Vies com representants dels diferents col·lectius que integren el teixit social del barri.

Els manifestants han anat fins a les portes del districte per tal d’exigir la retirada de les multes, reivindicar el seu dret a fer us de l’espai public, i posar en evidencia a una Ordenança del Civisme que prohibeix l’art i la protesta al carrer. Des del CSA Can Vies s’ha exigit la immediata retirada de les multes, i s’ha amenaçat amb continuar les protestes fins que així sigui.