BarriSants.org estrena nou disseny!

Des de la redacció de BarriSants.org ens enorgullim de presentar-vos el nou disseny d’aquest portal de notícies. El nou disseny té la intenció de simplificar i fer més agradable la lectura del contingut, i permetre identificar més fàcilment els diferents apartats de la web. A més, és incorpora importants canvis estètics que esperem que us agradin. Actualment estem treballant posar al dia el servei ‘BarriSants TV’, que encara conserva el seu anterior aspecte. Molt aviat podreu veure el canvi de disseny completat.

Des de BarriSants.org volem agrair la seva confiança a totes aquelles persones que ens visiten de manera regular, i fer una crida a que tots aquells que ho desitgeu envieu continguts i notícies.
Aprofitant el canvi de disseny volem aprofitar per fer un balanç de les visites rebudes durant els darrers mesos. Estem molt contents de poder anunciar que des del mes de gener i fins aquest moment un total de 75.587 persones han entrat a BarriSants.org 392.914 vegades. Aquestes persones s’han descarregat més d’un milió i mig d’arxius (entre imatges, pàgines web i documents), i això ha suposat un transit de més de 65Gb. Com a dades també significatives podem dir que cada mes es descarreguen 300 exemplars de ‘La Burxa’ des de BarriSants.org en format ‘pdf’, i que el número 100 ja ha estat descarregat per més de 600 persones.

Esperem que el nou disseny us agradi, no deixeu d’enviar-nos els vostres comentaris i suggerencies a través del formulari de contacte, al menú de l’esquerra.