Ponents alemanys exposaran a Can Vies com pensen fer front al G8 durant la seva propera cimera

Demà dijous 14 a les 20 hores hi haurà una xerrada a Can Vies per part d’una membre de ‘Dissent’ per tal d’explicar com es prepara la pròxima cimera dels G8 a Alemanya. Dissent és un col·lectiu alemany dels molts que preparen l’oposició a aquesta trobada de mandataris internacionals.
La xerrada començarà introduint unes nocions sobre el G8, historia i pretensions, i exposant les lluites que han sorgit a arrel d’aquestes trobades de magnats. Seguidament es tractarà més explícitament el tema de l’organització per contrarestar la cimera del 2007 a Heligendamm, al mar bàltic. En aquest apartat es tractaran temes com què fer si es vol assisitir a la contra-cimera, què cal saber en anar a una manitestació a Alemanya, o es farà un repàs de les organitzacions amb que contactar per poder participar-hi.