Neix l’assemblea que crearà la futura ràdio dels moviments socials de Sants

Ahir diumenge 18 de desembre es va constituir a Can Vies l’assemblea de la futura ràdio dels moviments socials santsencs. El projecte neix a arrel d’una proposta nascuda a l’Assemblea de Barri de Sants, que aplega a desenes d’entitats socials i polítiques del nostre barri.

L’emissora emetrà d’aquí uns mesos a través de radiofreqüència FM, i també a través d’Internet des d’aquest portal. Els continguts de l’emissora es van començar a perfilar ahir, però el projecte resta obert a la participació de tots els veïns i entitats que ho desitgin.

El nom de l’emissora es triarà mitjançant un concurs popular en que tot aquell qui ho desitgi podrà enviar les seves propostes. Per a aquest propòsit s’instal·laran bústies en diferents punts del barri, i també es podran enviar propostes des d’aquest moment a l’adreça de correu electrònic radio(arroba)barrisants.org. Els noms finalistes passaran a la final, en que es votarà el nom final mitjançant una enquesta a BarriSants.org.

Aquest serà el quart mitjà de comunicació local creat des de l’Assemblea de Barri, després de la Burxa, BarriSants.org i BarriSants TV, que de moment emet només per Internet.