Noves averies i les esquerdes del Prat mantenen el recel davant de l’AVE

Veïns i veïnes de Sants desperten de nou amb el recel cap a les obres de l’AVE. El motiu de nou és doble i repetit. De nou, un grup d’habitatges del Prat del Llobregat han denunciat esquerdes presumiblement causades per les obres que en aquest municipi s’estan realitzat per l’arribada de l’AVE. Aquestes esquerdes han recordat a alguns veïns/es aquelles que ja van denunciar en el seu moment i que encara pateixen. Afegit a això arriba la notícia de nous endarreriments degut a una nova avaria en la senyalització de l’Estació de Sants.

La suma d’incidències, així com de molèsties, posa de nou a debat el model funcional de les institucions en el tema de infraestructures que cedeixen a les pressions de determinats poders fàctics per a assolir uns terminis que s’estan demostrant impossibles. Ni les avaries, ni les esquerdes, ni les morts d’onze treballadors, ni les crítiques pel soroll, ni les que té el calaix de formigó, ni tan sols les fetes en vers el poc manteniment en les línies de rodalies fan replantejar el model de construcció d’aquest tren elitista.