Rescat celebra el seu sisè aniversari al Casinet

Image

Image El col·lectiu de solidaritat amb els presos i preses polítiques catalanes va celebrar un sopar i un acte polític per recordar que ara fa 6 anys una operació anomenada antiterrorista va provocar la detenció de 14 catalans i catalanes i l’empresonament de dos d’ells.

El dissabte 20 de gener més de 200 persones van omplir de gom a gom el Casinet d’Hostafrancs per solidaritzar-se amb en Diego, en Zigor, na Lola, en Juanra, na Laura i na Marina. Avui dia ja sumen 6 els i les preses polítiques, el que és una prova palpable, segons Rescat, que "la repressió de l’Estat espanyol contra els moviments socials catalans no para d’intensificar-se", però al mateix temps, també ho és "que aquests moviments socials continuen existint i desenvolupant-se".

Image

Durant la jornada va actuar el grup alcoià Verdcel, es va gaudir d’un sopar preparat pel propi col·lectiu i, després d’un breu parlament, es va celebrar un brindis pels presos i es va fer una fotografia col·lectiva per enviar-la dins les presons. La imatge de la fotografia era prou il·lustrativa de com ha crescut el moviment de solidaritat amb els presos durant aquests 6 anys.