Nou espai okupat a Les Corts

L’Assemblea de Joves de Les Corts, vista la necessitat d’un espai alternatiu de reunió del jovent del barri, ha decidit fer reviure després d’anys en desús la casa situada al carrer Entença número 237. La casa es troba en mig de la Colònia Castells, fortament afectada per l’especulació, cada vegada més agressiva al barri.

Segons l’AJLC, "amb aquesta okupació, es pretén alliberar l’espai i rehabilitar-lo per tal de convertir-lo en un centre de reunió del jovent i un espai on treballar un projecte polític des de la realitat més immediata que  envolta el barri de Les Corts".

D’aquesta manera, la casa quedarà oberta "als corsencs i les corsenques que tinguin ganes de treballar per un model alternatiu de barri a l’abast de tothom", segons l’AJLC. Durant les primeres setmanes es durà a terme la rehabilitació de la casa i estaran "oberts a tothom aquell qui vulgui ajudar-nos a tirar endavant el projecte".