Detenció i incomunicació de tres persones a Barcelona

Presos anarquistesAquest matí s’ha produït la detenció d’almenys tres persones a mans de la Brigada Antiterrorista dels Mossos d’Esquadra. Les detencions les haurien efectuat agents encaputxats del cos autonòmic, que també haurien escorcollat un pis del carrer Amor d’Horta. En aquests moments els detinguts es troben incomunicats en dependencies policials, tot i que encara no se sap exactament a on.

Als acusats se’ls imputarien uns delictes d’incendi i desordre entre d’altres, i que es tem que en un futur proper se’ls apliqui la llei antiterrorista com en altres casos semblants.

L’operació es tracta, segons la versió policial, d’un cop repressiu contra una suposada “cèl·lula anarquista” instal·lada a Barcelona. Aquestes detencions s’enmarcarien doncs dins l’estratègia política, policial i judicial de criminalització de l’anarquisme a la ciutat comtal.

Hi ha convocada una concentració de suport a les 18’00h d’avui a la parada de Metro de Jaume I.

[ + info ]