Càrrega policial al Bahia de Sants

El passat 3 de febrer, dissabte, a les portes de la Sala Bahia de Sants, antic ball, ara okupat i reobert, hi havia entre 50 i 100 joves esperant per entrar quan van aparèixer diverses furgonetes d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra i van carregar contra la gent amb una violència inusitada.
Després van haver corredisses i segons manifesten veïns i víctimes, persecucions, pallisses i agressions als joves pels diversos carrers del barri com ara Noguera Pallaresa o Sagunt.

L’explicació de què hi havia una baralla al carrer no la sosté ningú dels presents i en qualsevol cas no justificaria la desproporció d’aquesta actuació.

Des del Centre Social de Sants, a la porta del qual van passar aquests fets, exigim una explicació clara i la depuració de responsabilitats per aquests fets als responsables de la Conselleria d’Interior.

Molts de nosaltres ens preguntem si és per aquesta mena de policia per la que hem estat lluitant tants anys?

També oferim el Centre Social de Sants, entitat degana del moviment veïnal al barri, per què aquests mateixos polítics vinguin a explicar-nos a nosaltres, als pares i mares de les noies apallissades i al barri en general aquesta actuació.

Els esperem ara, no quan vinguin eleccions.