La Marató de Barcelona arriba a Sants

El proper 4 de març arriba a Sants la Marató de Barcelona. Un any més el Club Camins Esportius de Sants, entitat organitzadora del Cros Popular de Sants, s’encarregarà de rebre la cursa amb un punt d’animació i d’avituallament.

Desde primera hora del matí, quan començarà la cursa, a les 8’30, tots els santsencs que vulguin gaudir de l’espectacle es podràn apropar al carrer Tarragona, on el Club Camins Esportius de Sants s’encarregarà de muntar el dit punt d’animació, al quilómetre 10 de la cursa.
Per a l’avituallament el Mercat de Sants ha ofert taronges per als corredors, que seràn ofertes per els col•laboradors del Club Camins Populars de Sants, de la Casa Gran i de l’esplai Xiroia.

Els espectadors de la cursa podràn gaudir d’una xocolatada i de l’animació del grup L’arlequí del Pont de Vilomara, així com de la presencia dels gegants de Sants.

Per més informació sobre la Marató podeu entrar a la plana:
http://www.maratobarcelona.com