Una sorollosa cassolada es fa sentir davant del Districte contra l’especulació i els desallotjaments

>Una multitud es va concentrar ahir al vespre davant el Districte per rebutjar el desnonament de Can Punxes

>Els activistes animen al veïnat a participar en la marxa de torxes del proper divendres

Malgrat l’inusual fred d’ahir al vespre, desenes i desenes de veïns del barri i altres ciutadans preocupats per l’insostenible situació de l’habitatge i per la política de les administracions de tolerància zero amb els okupes es van concentrar a les 8 de la tarda davant de la seu del Districte de Sants per protestar pel desallotjament de Can Punxes de la matinada passada (vegeu notícia anterior).

Cassoles, olles, xiulets,… qualsevol estri sorollós valia ahir per manifestar el rebuig dels concentrats als desallotjaments “ordenats per Joan Saura”, i a la política de mà dura contra el moviment okupa. Segons el parer d’un dels concentrats, “el govern català protegeix als especuladors mentre fa fora de les seves cases a la gent més desfavorida”. “¿Aquesta és la política d’esquerres del govern d’entesa?”, es preguntava indignat un altre. Sentiments de ràbia i impotència pel desallotjament de la passada matinada es mesclaven amb la satisfacció per la resposta popular. Encapçalats per una pancarta en la que es llegia “Prou desallotjaments, prou abusos de poder, prou brutalitat policial. Ha arribat l’hora de treure les punxes!”, i al crit de “el tripartit especula i desallotja”, o al de “les immobiliàries destrossen el barri”, els concentrats es van dirigir cap a la plaça de Sants fent soroll i mostrant al veïnat el seu cabreig pel desallotjament de la passada matinada.

La marxa va acabar a la plaça de Sants, moment en el que els habitants de Can Punxes van agrair als assistents la seva participació i van fer una crida a participar a la marxa de torxes que s’ha convocat el proper divendres 23 de març a les 7 del vespre a la plaça de Sants contra els desallotjaments i contra l’assetjament del govern català als moviments socials de base.