Tallen la carretera de Sants en solidaritat amb l’Ignasi i en Rubén

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/12/large/DSCF1634.JPG

Diverses veïnes han tallat aquest matí la carretera de Sants a l’alçada del carrer Olzinelles per protestar per l’empresonament de l’Ignasi i en Rubén. Durant l’acció, que ha causat importants problemes de trànsit ja que el tall s’ha produït en una hora punta, s’han desplegat dues pancartes on s’hi podia llegir ‘Llibertat Ignasi i Rubén, detinguts i empresonats el 9 de febrer’ i s’han repartit octavetes informatives als vianants que transitaven per la carretera de Sants. Els dos joves van ser detinguts el passat 9 de febrer, juntament amb una tercera persona que va ser posada en llibertat el mateix dia.

Després de tres dies de tensa espera, el jutjat d’instrucció número 13 va decretar presó preventiva sense fiança (una mesura que només s’aplica en casos excepcionals) pels dos joves sota l’acusació de sabotejar una oficina bancària dell Banc Sabadell i una oficina del CIRE (Centre d´Inciatives per la Reinserció). Cal recordar que durant els registres no es va trobar cap material explosiu, només propaganda i material informàtic.