Sants tornarà a reclamar el dret a l’habitatge digne

> El vespre del divendres 23 a les 7 del vespre a la plaça de Sants una marxa de torxes recordarà el desallotjament de Can Punxes. Vídeo

> Dissabte a les 16 hores ens trobarem a la plaça de Sants per anar cap a la Plaça de Catalunya, a la Manifestació pel Dret a l’Habitatge.

> Diumenge a les 14 hores, dinar de carmanyola al CSA Can Vies.

La lluita per l’habitatge té aquest cap de setmana un parell de punts de trobada a Sants. Aquest vespre recordarem com ens han deixat sense un dels centres socials del barri que també servia d’habitatge, el punt de trobada serà la plaça de Sants a les 19 hores i ens conduirà a una marxa de torxes per recordar Can Punxes. Per un altre costat, demà l’Assemblea de Barri de Sants convoca en la mateix plaça a l’endemà per anar junt*s cap a la Plaça de Catalunya per a participar de la Manifestació pel dret a l’habitatge digne. Amb aquest motiu ahir Ariadna Pi va entrar a la Torre Agbar, juntament amb un centenar de membres d’ V de Vivienda, per animar a la gent a participar de la manifestació de demà. A BS*TV podeu veure un video d’aquesta acció.