Vibrant amb el hardcore santsenc dels 90

> Concertàs de Muppets, Innocents, Young Ones i Penguin Village

Feia unes setmanes que se sabia la notícia, i s’estava extenent com la pólvora. Era l’esdeveniment musical de l’any al barri, potser de la dècada. L’emoció envaïa el dia a dia de més d’un. Els principals protagonistes del hardcore santsenc dels anys 90 tornaven a tocar. Com? Si, si. Per fer un concert puntual. Els podríem tornar a veure anys després. Quina passada! El dia escollit: dissabte 24 de març. El lloc potser queia lluny, però va donar igual. Mig barri va moure’s cap a l’Ateneu de Vallcarca, única ubicació que es va trobar. Mig barri d’una determinada edat, i és que aquell moment va ser viscut intensament i impactava el fet de tornar a reviure un concert així. La parròquia no es diferenciava gaire de la que es podíem trobar-nos fa uns anyets al Communiqué, a la Bàscula o a les primeres festes majors a Cotxeres. I Déu n’hi la bona forma que mantenia. El concert, com no, va ser vibrant. El públic entregat no va parar de llençar-se des de l’escenari (més d’un es devia llevar amb més d’un mal), va cantar les cançons i aplaudí aclaparadorament. Al final, membres dels tres grups va pujar a la tarima per versionar alguns clàssics, com Dead Kennedys o La Polla Records, per acabar amb una peça de Fugazi que va extasiar la concurrència. Sembla ser que es vol repetir l’any que ve, i des d’aquí animem a fer-ho. Penguin Village, Young Ones i Innocents: merci per la vetllada.