Dissabte es presenta el vídeo de La Ruta dels Nyaps

> El vídeo es presentarà a l’acte "La pressió urbanística a l’Àrea Metropolitana".

El proper dissabte dia 31 de març, en el Centre Social de Sants, es presentarà el vídeo "Sants, veuràs quin nyap! No al Calaix de la Vergonya!", que mitjançant la narració realitzada durant la ruta realitzada per la Plataforma pel Soterrament de les Vies i Contra el Pla de l’Estació el passat 19 de novembre del 2006. Aquest acte, organitzat per Negres Tempestes i l’Assemblea de Barri de Sants, començarà a les 18h té previst el passi d’altres vídeos sobre altres problemes urbanístics de l’Àrea Metropolitana. L’estrena del reportatge està calculat un xic més tard de les 19h i anirà seguit d’una taula rodona amb gent afectada per diferents plans urbanístics com Mina-Besós, Caufec, Prat del Llobregat, etc. Per posar en antecedents, a BS*TV podeu veure un vídeo amb simulacions d’aquest calaix.