Crida per evitar el tancament de l’Associació Cultural ‘El Brot’

El Brot és una associació cultural que aglutina diferents projectes autogestionats i assemblearis: un bar menjador vegetarià, una distribuidora de llibres, música i roba, una biblioteca de moviments socials i una sala oberta on es fan xerrades i passis de video, i un punt d’internet. Tenen un local obert des de fa dos anys al centre del barri de Sant Andreu, a Barcelona.

Ara, per diferents motius, el local se’ls ha quedat gran i no poden asumir-ne el lloguer i les despeses bàsiques. Malgrat tot, es tracta d’un local que està bé de preu per lo gran que és, així que seria una llàstima perdre’l.

Per això, oferim compartir local a bon preu a cooperatives, associacions, col·lectius o qualsevol altre entitat dels moviments socials transformadors que necessiti un lloc per a desenvolupar les seves activitats. El local fa dos cents metres quadrats i es podria compartimentar. Només necessiten la meitat de l’espai i podrien asumir, si calgués, més de la meitat de les despeses.

Aquesta es una crida per a no perdre un espai per als moviments socials. Ells sols no poden seguir i haurien de tancar. Però son conscients que no trobaran espais amb un preu més assequible degut a la brutal especulació inmobiliària que fa pujar el preu del metre quadrat.