La CAL celebra el 7è Sopar per la Llengua

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) va celebrar el dissabte 21 d’abril, a les Cotxeres de Sants, el VII Sopar per la Llengua, que va aplegar més de dues-centes persones. Durant el Sopar es van lliurar els Premis Joan Coromines, que enguany arribaven a la seva sisena edició.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser el sociòleg Salvador Cardús, la productora Arriska Films, impulsada per l’Eva i en Joel Joan, i la Plataforma pel Dret de Decidir, en reconeixement al seu compromís amb la llengua i el país.

L’actuació teatral dels Pirates Teatre, que van representar una obra de Joan Brossa, i la música dels Víctima i Botxí i de l’Indian Panjabi Group, van tancar un acte que s’ha convertit en un reconeixement cap a persones i col•lectius que, com Joan Coromines, han destacat pel seu compromís en la
normalització de la nostra llengua, cultura i nació.