La Directa celebra el seu primer aniversari a la Sala Bahia

 Contra tots els pronòstics, el Setmanari de Comunicació Directa ha complert un any de vida eixint al carrer de forma constant tots els dimecres. Entre els diferents actes de celebració, com el número especial de vuit pàgines distribuït gratuïtament, ha destacat el concert que el divendres 20 d'abril va celebrar a la Sala Bahia del carrer Olzinelles. Els grups Nou, Revolta 21 i Rauxa van aconseguir omplir de gom a gom l'espai amb centenars de joves amb ganes de passar-ho bé. Tothom que hi anà en va destacar el bon ambient i la fusió d'estils musicals que es va aconseguir.

Directa és un setmanari sorgit des dels i per als moviments socials dels Països Catalans. Un projecte ambiciós que tracta de trencar els marges on fins ara s'havia acomodat la comunicació alternativa, tant a nivell temàtic i de potència com en l'estètica i el llenguatge.

Tal i com explica Guillem Sànchez, després d'un any de vida el projecte 'està lluny d'haver-se consolidat, i encara hi ha moltes coses a millorar, però ara per ara ja tenim una mica més d'experiència, un equip més organitzat i una base de subscriptors en creixement'. Sànchez també anima a tothom a participar el projecte en 'qualsevol de les múltiples maneres de fer-ho possible' però també subscrivint-se, doncs les subscripcions 'són la millor forma de viabilitzar el setmanari'.