Història de Catalunya en cançons al Casal

  El passat divendres 20 d’abril, la terrasseta del Casal Independentista de Sants va esdevenir l’escenari privilegiat del concert de Carles Rebassa i de Jony Rodon i, d’aquesta forma, va inaugurar una nova temporada d’activitats a la fresca. 

El recital musical Història de Catlunya en cançons ens va oferir un recorregut per la història del país a través de la selecció de poesies d’autors catalans de diverses èpoques: des d’Ausiàs March, Ramon Muntaner, passant pel Miquel de Palol, l’Ovidi, en Guillem d’Efak, etc. Les explicacions prèvies a les cançons que féu Carles Rebassa serviren per emmarcar i contextualitzar el moment de cada una d’elles, sempre adoptant un to reivindicatiu i a vegades crític amb la història del nostre país.
Un deliciós sopar popular va precedir el concert i tot plegat va ser organitzat per l’Assemblea d’Endavant de Sants.