Pere Alcober i/o els polítics provisionals

Què de pressa passa el temps !!. Quantes legislatures han passat? Dues, o bé tres? Ni ens recordem. El que sí recordem és quan aquest noi de Sants, per nom Pere Alcober, va ser nomenat regidor del districte de Sants – Montjuïc i ràpidament, molt ràpidament, ens va mostrar a tots els veïns i veïnes el seu tarannà dialogant i democràtic. I, "para muestra, un botón":

En aquells temps els ciutadans i ciutadanes d’aquesta ciutat encara tenien veu als plens del Districte, vot no perquè per  això ja hi han les eleccions. Després en Pere Alcober com a titular de la regidoria de "Participació Ciutadana" s’inventaria la figura de l’audiència pública i prohibiria les intervencions dels veïns als plens municipals.

Tots els que hem assistit a algun d’aquells plenaris encara recordem les enfurismades, i passades de volta, rèpliques de l’inefable Alcober a qualsevol veí o veïna que critiqués o posés en dubte la gestió municipal. Una de les més sonades i més patètiques va ser en contestar un company de la Comissió de Veïns de la Bordeta quan, desprès de criticar la lamentable gestió de l’ajuntament als nostres barris, li va recordar que els polítics, per definició, són provisionals en el seu càrrec mentre que el veïnat és permanent i pateix, de forma permanent, la incompetència de la gestió municipal.

Pere Alcober: podríem entrar a detallar i a valorar el resultat de la teva gestió durant tots aquests anys però ho deixarem per altres articles. El que sí sabem és que el teu partit no et presenta a la llista de les properes eleccions. No sabem que faran amb tu ni ens importa gaire, per no dir res. Mira per on, al final teníem raó, només eres provisional.