“Almeria, 9 us heu passat un ou”

El passat 25 d'abril, Sant Marc, va tenir lloc al Centre Social de sants una assemblea de veïns del carrer Almeria per continuar la lluita contra l'edificació il·legal dels números 9-11 què, recordem, envaeix part del carrer gràcies a una llicència d'obres fraudulenta lliurada pel Districte.
L'assistència, unes 60 persones, va ser força nombrosa pel petit que és el carrer, i va acordar-se fer una manifestació fins la seu municipal al districte el 17 de maig a les 19:00 hores per lliurar signatures, fotografies i altres documents relacionats amb el tema. Es dona el cas que l'Ajuntament central, molt més beligerant contra aquesta obra que el del Districte, ha demanat suport als veïns en el judici contra la constructora, fins i tot personant-se com a testimonis i fent aportacions gràfiques i documentals sobre aquesta obra. Cal preguntar-se quin estrany interès fa que el districte de Sants-Montjuic tingui una actitud tan passiva.