Vermut contra l’especulació a la Plaça de la Pelleria

El matí d’ahir diumenge l’Assemblea de Barri de Sants (ABS)va celebrar un vermut reivindicatiu a la plaça de la Pelleria de la Bordeta. El vermut va començar a les 11 del matí amb l’instal·lació de diverses paradetes informatives i exposicions, i posteriorment els assistents van jugar al “Gran Parxís de l’Especulació”, que permetia als veïns descobrir tirada a tirada quins són els efectes nocius de l’especulació al nostre barri. Posteriorment es va fer un vermut que es va allargar fins a l’hora de dinar. Al llarg de tot el matí es va fer un mural en una de les parets de la plaça, on s’hi poden llegir consignes com “Can Batlló pel barri”, “per un ús social del carrer”, o “defensem els centres socials autogestionats”. Aquesta acció forma part de la campanya “Està Tot Fatal “, que ha servit per coordinar els diversos moviments anti-especulatius de Catalunya.
Podeu veure’n un vídeo aquí: A Sants, Està Tot Fatal: Vermut