S’inicia un taller per “no perdre’s en el món de l’amor”

Des del passat dilluns 14 de maig fins el proper 18 de junys, tindrà lloc a l’Equipament Cívic la Magòria la primera edició del taller “T'ESTIMO, M'ESTIMO…..Com no perdre's en el món de l'amor”. El taller, al que assisteixen vora 14 dones està impartit per L’escletxa i corganitzat pel el PIAD (punt d'informació i atenció a les dones), pretén “donar un espai per revisar com estimem i com ens estimem” apunta una de les organitzadores. “Això té molt a veure amb les violències de gènere, ja que en el marc de la parella es donen moltes situacions de violències vers les dones” afegeix. Tot i ser la primera edició, L’Escletxa ja te força experiència en la impartició de tallers i cursos sobre prevenció de les violències de gènere i fem formats diferents. Concretament en aquest, “es parlarà d’amor, d'autoestima, de violències, d'altres maneres d'estimar”.
 
Cliqueu a Llegir-ne més per més detalls.

 

Per posar-se en contacte amb les organitzadores: lescletxa@hotmail.com o bé 615631957.

TALLER:

T'ESTIMO, M'ESTIMO…..Com no perdre's en el món de l'amor

Lloc: Equipament Cívic la Magòria
Adreça: Gran Via 247 (cantonada Moianès)
Dies: dilluns 14 i , 21, 28 de maig i 11 i 18 de juny.
Hora: de 18 a 20h.
Per inscriure's
cal trucar al PIAD: 93 443 43 11

Taller gratuït per dones
Taller organitzat pel PIAD Sants-Montjuïc amb la col.laboració de l'entitat L'Escletxa.