L’Esplai Sant Medir celebra el seu 40è aniversari

L’esplai St Medir, prop de l’església de St Medir, ja fa 40 anys que ofereix als nens i nenes del barri una educació en el lleure tots els dissabtes a la tarda. Al llarg d’aquest curs ja han celebrat diversos actes com una marató de cinema i un túnel del terror als seus locals del Passatge Toledo, amb un elevat índex de participació.

Dos són els actes que encara s’han de celebrar: La festa infantil, que conclourà els actes del 40è i que es durà a terme a principis del curs vinent, i el gran sopar. Aquest últim es realitzarà el proper dissabte 26 de maig als patis de l’escola Barrufet (Mateix edifici que la Biblioteca Vapor Vell, al costat de Plaça de Sants). Està destinat a totes aquelles persones que han deixat petjada a l’esplai al llarg de tots aquests anys: pares, nens i monitors. L’acte constarà de vàries parts. Les més destacades, però, seran les següents:

· El passi d’un reportatge realitzat per l’actual equip de monitors i monitores. En aquest es recullen un seguit de fotografies des de l’any 1976, entrevistes a persones que han estat molt implicades amb l’esplai i un recull sintètic de dades històriques. Es farà un DVD amb un recull històric per escrit i es posarà a la venda per tal de que tota la gent interessada el pugui tenir al seu abast.
· Per no perdre tradicions es farà un concurs de pastissos amb motius del 40è.
· Finalment, es conclourà l’acte amb un concert obert a tot el barri. El grup que tocarà s’anomena KAJA 13, i el concert començarà a les 23h.