L’Espai Obert fa 10 anys

Fa 2 anys que l’Espai Obert s’ha ubicat als nostres barris, però ja en fa 10 de la inauguració d’aquest centre social al Paral·lel. Per tal de celebrar-ho es van organitzar diverses activitats, entre les que destaquen un mercat d’intercanvi, un dinar popular, activitats infantils i una festeta. La pluja va aigualir una mica la celebració, que es va haver de traslladar des de Can Mantega fins a l’Espai Obert.

Cal destacar que l’Espai Obert, situat al carrer Violant d’Hongria 71, primer pis, està obert de dilluns a divendres de 18 a 22 hores, que hi ha un servei de bar i que s’hi organitzen els tallers de dibuix (els dilluns), flamenc (dimecres) i informàtica (dijous), a més de nombroses xerrades i activitats puntuals.

Podeu trobar més informació a la web: Espai Obert .