Festiattac a l’Espanya Industrial

L’organització antiglobalització Attac és l’impulsora d’aquest festival, gratuït i obert a la participació de tothom, ja que segons la organització del festival “ara més que mai pensem que la ciutat necessita retrobar-se amb un esdeveniment d’aquestes característiques en el que es doni cobertura a tots els artistes que queden eclipsats per les grans produccions, a les entitats que treballen per un món millor, a les persones que no troben un espai per a exposar les seves obres, on es puguin realitzar tallers de diverses temàtiques, per a que puguem compartir, passejar i passar un dia en el que els diners no tinguin ni valor ni interès”.

L’organització del Festiattac, que tingue lloc el passat dissabte 19 de maig a l’Espanya Industrial, afegia que aquest “aposta per un nou model d’oci, no basat en la cerca d’una felicitat individual i hedonista, busquem quelcom molt més dirigit a la cooperació ciutadana per desenvolupar un sistema d’emancipació col·lectiva a partir del nostre oci i la nostra cultura, que per norma sempre és de pagament, privada, elitista i exclou a les persones que no poden accedir-hi” afegia la organització del festival que compta amb nombroses actuacions musicals, de teatre i dansa, projeccions, tallers, xerrades i paradetes de col·lectius.