L’abstenció, l’opció més escollida de nou

> Jornada de reflexió a toc de cassola
> L'abstenció protagonista de nou

Aquest passat diumenge passat es varen celebrar de nou les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona. El vespre anterior, una trentena de persones es va concentrar a la plaça de Sants amb cassoles, xiulets i altres estris similars sota la convocatòria d'una casserolada per un habitatge digne i contra la impunitat policial. Aquesta concentració va dirigir-se cap a la plaça Sant Jaume on hi havia convocada a les 22h una altre cassolada.

Més de 300 persones, es van trobar a la plaça Sant Jaume. Un grup considerable de gent va patir la intervenció dels Mossos d'Esquadra que varen els hi varen impedir l'accés a la plaça. La concentració va acabar a davant del Liceu després de fer un petit recorregut pel centre de la ciutat. Vídeo: Nit de desobediència civil a cop de cassola.

Partit 2003 2007
PSC 29.736 20.661
CIU 14.669 13.592
PP 11.369 8.739
ERC 11.652 6.529
ICV 9.727 6.569

El diumenge l'abstenció a nivell de Barcelona va superar més de la meitat de la població amb un 52,89%. A nivell del nostre districte, Sants-Montjuïc el nivell de participació es va quedar en un 49%. Així un cop més l'abstenció ha estat l'opció més triada pels santsencs i santsenques. El resultat en el districte dels partit amb representació va ser el que podeu veure a la vostra dreta.