Veïns i veïnes es comencen a organitzar per aturar la construcció de la torre malaia de St. Antoni

 > Ahir un colla de veïns i veïnes varen quedar per preparar l'assemblea que tindrà lloc el proper dimarts 19 de juny a les 20h. en el Centre Social de Sants per parlar de la ja anomenada "Torre Malaia".

Ahir un grup de veïns i veïnes del Barri van trobar-se al CSS per a preparar l'assemblea del proper dimarts sobre el cas de l'edifici d'onze plantes que l'empresa SAPIC (S.A. Proyectos de Ingenieria y construcciones) té intenció de construir al passeig de Sant Antoni amb la complicitat de l'Ajuntament, com ja es va explicar en l'article Construiran un edifici d’11 plantes entre el Triangle i Sant Antoni.

Per llegir els continguts proposats per a aquesta assemblea, cliqueu en el següent enllaç.

Veïns i veïnes van reafirmar la convocatòria per dimarts vinent (19 de juny a les 20:00 hores) d'una Assemblea oberta i també van acordar proposar:
 
Obrir un front polític per demanar explicacions per la concessió d'una llicència per aixecar una torre de 11 pisos.
 
Obrir un front activista per omplir el passeig de pancartes als balcons i anar preparant altres accions.
Obrir un front legal per demandar a l'Ajuntament per falsedad documental entre altres perles. Han contactat amb un advocat especialitzat que d'entrada els ha dit que creu que hi ha cas legal per tirar endavant.