L’esplai Xiroia guanya el premi Esteve Molins a la millor web educativa

L’esplai Xiroia va rebre el passat 19 de juliol a la seu d’Omnium Cultural el premi Esteve Molins a la millor web de l’àmbit de l’educació en el lleure. El premi, convocat per la Fundació Pere Tarrés, reconeix la tasca d’entitats de lleure educatiu amb infants i joves que tinguin una plana web a la xarxa on es faci difusió de la seva activitat i que ofereixin serveis a nens pares i families.

La web de l’esplai Xiroia, que es troba allotjada a Barrisants.org, ofereix una serie de serveis que s’han valorat com a molt nous, com ara XiroiaTV, on es poden trobar videos de les diverses activitats realitzades per l’esplai al llarg del curs o Xiroia Records, on es pot aconseguir la cançó de l’esplai. Ha estat molt valorat el fet que la web i els seus continguts hagin estat fets pels membres de l’esplai, tant pares, nens i monitors.

Podeu trobar la web al següent enllaç:

www.xiroia.cat