Els mossos desallotgen il·legalment al carrer Miquel Angel

 > El desallotjament s'inicià a les 6:32 del matí en sis okupades del carrer Miquel Àngel.

Des de bon matí, un fort dispositiu policial ha pres el carrer Miquel Àngel de Sants, amb la intenció de desallotjar diverses cases okupades situades entre el carrer Papin i el local de l'antic esplai okupat per la banda de mar i la Breva a la banda de Muntanya. Cal recordar que els edificis de la banda de mar es varen okupar com una reivindicació contra la violència immobiliària. La Breva era la única que tenia un procediment judicial tancat encara que en espera de que el jutge dictés data de desallotjament. En aquestes cases hi convivien diferents projectes entre els que cal destacar els d'habitatge, de Centre Social i un hort comunitari. La policia ha retingut als ocupants a l'interior de l'edifici. A partir de les 8 del matí s'ha començat a concentrar gent als voltants en senyal de suport i que encara (11h) hi son concentrades esperant poder-ne treure les pertinences.