Nous desallotjaments il·legals al barri

Aquest matí els Mossos d'Esquadra han desallotjat sis cases okupades del carrer Miquel Àngel. El desnonament ha començat als volts de les set del matí, i hi han participat nombrosos efectius policials.
Les cases desallotjades son un total de sis; la Breva -encara pendent de que el jutge en dicti una data de desallotjament-, un antic esplai okupat -ara un centre social obert al barri-, un hort comunitari, i quatre vivendes.
Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat una cinquantena de persones, que a hores d'ara encara resten concentrades a l'espera que els habitants de les cases puguin retirar-ne les seves pertinences.
De tots aquests espais l'únic que tenia un procediment judicial tancat era la Breva, que encara no tenia data de desallotjament. Pel que fa a la resta de cases okupades, tenien denuncies interposades pels propietaris, però ni tant sols s'havia celebrat el judici.