El Casal Independentista torna a omplir ‘la Osca’ per Sant Joan

La revetlla de Sant Joan va omplir la plaça d’Osca de foc i festa per celebrar el solstici d’estiu. Com cada any el Casal Independentista de Sants, amb la col·laboració del Terra d’Escudella, va organitzar el sopar al carrer. Vora les dotze els Diables de Sants van oferir un espectacle de foc que evocava antics rituals pagans i que acabà amb l’encesa de la foguera, acabat l’espectacle el públic no va faltar al costum implantat en aquesta revetlla de voltar la foguera al ritme de la patum.

Seguidament el duo musical La Carxofa i la Ceba començà el ball i, entre petard i petard, animà la vetllada amb versions de cançons populars, des de la Gallineta a les Deu pometes o Bella Ciao. Acabada la festa a la plaça d’Osca seguí a Can Vies on s’allargà fins la matinada.