Renfe redueix el nombre de combois en transit per les obres del TAV

Renfe ha informat aquesta setmana d’una important reducció en els serveis de rodalies, que afectarà a les línies 1, 3, 4 i 7 d’aquest servei. En lloc d’augmentar el servei per respondre a la creixent demanda de transport en la temporada alta de vacances, l’empresa opta per reduïr el transit de combois com a conseqüència de les obres del Tren d’Alta Velocitat (TAV).

Les línies que reduiran el seu transit son la Línia 1 (Maçanet – Mataró – L’Hospitalet), que deixarà de prestar servei a les estacions d’Arc de Triomf, Plaça de Catalunya, Sants i L’Hospitalet/Molins de Rei i reduïrà la freqüència de pas a 6 trens per hora, la Línia 3 (L’Hospitalet – Vic), que reduirà la freqüència a 3 trens cada hora i deixarà de parar a Arc de Triomf, Plaça de Catalunya, Sants i L’Hospitalet, la Línia 4 (Manresa – Barcelona – Vilafranca – Sant Vicenç de Calders), que reduirà la freqüència de pas a 3 o 4 trens cada hora entre l’Hospitalet i Martorell, i la Línia 7 (Martorell – L’Hospitalet), que tindrà una freqüència de dos trens cada hora i no prestarà servei directe a les estacions de Torre Baró, Sant Andreu Arenal, Arc de Triomf, Plaça de Catalunya, Sants i L’Hospitalet. En total circularan uns 35 trens menys al dia que de costum.

Renfe ha habilitat un telèfon d’informació als usuaris, el 902 11 11 55, on es poden adreçar aquelles persones que hagin de viatjar i es vegin perjudicades per aquests canvis.