Sobre els problemes tècnics a BarriSants

Com haureu pogut comprovar aquests darrers dies hem tingut diversos problemes tècnics que ens han impedit mostrar la pàgina amb normalitat. Per sol·lucionar-los hem hagut de canviar de servidor, i esperem que amb la nova màquina la pàgina web es mantingui en correcte funcionament durant una llarga temporada.

 

Amb el canvi de servidor hem introduït nous canvis, com el sistema de comentaris a les notícies. A partir d’ara es podran comentar les notícies durant deu dies des de la seva publicació, però per fer-ho caldrà tenir un usuari registrat. Els usuaris que cometin abusos en el servei de comentaris tindran prohibit fer-ne, arribant a la possibilitat d’impedir-los l’accès a BarriSants.org.

 

Degut a diversos problemes i a les novetats, caldrà que els antics usuaris tornin a registrar-se, ja que els seus antics comptes s’han esborrat.

 

Per a acabar, només dir-vos que al llarg de les properes hores hi haurà disponible el nostre tradicional Especial Festa Major, amb el programa de tots els carrers i les places, i que bèn aviat també acabarem de restituïr alguns apartats que encara no funcionen com el calendari, l’arxiu de ‘La Burxa’ o Barrisants TV.