Ja està de camí la Festa Major

> Aquest cap de setmana s’inicien els actes oficials i no oficials de la Festa Major del 2007.

Arriba l’agost i amb ell la Festa Major de Sants. Així des del divendres 17 fins el 25 d’agost, carrers i places s’ompliran d’activitats per a tots els gustos. Dotze són els espais que enguany participen de la Festa Major de la Federació de Carrers i al que cal sumar-hi l’espai de la plaça Osca i els emmarcats dins de l’espai de la Festa Major Alternativa (FMAS). Enguany, la FMAS torna a sortir al carrer, com des de fa 13 anys, però degut les traves posades per l’Ajuntament, ha hagut d’ubicar la una part de les seves activitats a un solar a tocar del CAP de Numància (prop de l’Estació de Sants). Per a saber les activitats que podeu trobar a la Festa Major, podeu consultar:

Festa Major de Sants 2007