La regidora del districte, en un videojoc a Internet

El nou sistema de comentaris de BarriSants.org ja ha donat alguns fruïts, i gràcies a el comentari d’un dels nostres usuaris hem pogut descobrir dos videojocs que tenen com a protagonista a la regidora del districte, Imma Moraleda.

El primer dels dos videojocs ens presenta a la regidora en un combat de boxa, de manera que podem atonyinar-la de valent i batre els récords dels altres usuaris. Al joc s’hi pot accedir a través d’aquesta adreça.

El segon dels jocs ens presenta a una regidora envoltada de feixos de diners i gràfics -no sabem si dels sucosos beneficis de negocis com la Torre Malaia-, i hem d’empentar d’una banda a l’altra de la pantalla un llit elàstic per permetre que la nostra regidora pugui saltar per embutxacar-se tots els calers. Al joc hi podeu accedir a través del següent enllaç.

Els jocs, fets automàticament a travès d’una pàgina web que permet posar la cara que volem als personatges, es poden fer servir directament des de la web sense haver de descarregar res al disc dur.