El centre social autogestionat ‘La Farga’ amenaçat de desallotjament

Un dels centres social de qui menys hem parlat és el CSO La Farga, okupat des de del passat mes de maig. Aquest espai de trobada ha anat prenent forma al llarg d’aquests mesos, i des de fa setmanes s’hi realitzen activitats obertes al públic.

 

El passat 17 d’agost, quan alguns membres del centre social es van desplaçar als jutjats per tal d’acomplir amb tramits judicials derivats de l’okupacio de la finca, se’ls va notificar que hi havia una ordre de desallotjament dictada en contra seva.

 

En un comunicat, el centre social denuncia la "neteja de cases okupades i els Centres Socials", citant els casos de La Hamsa, Kan Baddoll, Miquel Ange,l i els que estan amenaçats en aquests moments, Can Vies, Bahía i La Farga.

Des de La Farga opten per "l’enfrontament continu i per la determinació en continuar vivint d’una forma diferent i més lliure, oposada a la dictadura del capitalisme que patim avui dia", i animen "a recolzar activament els centres socials i a estar atentes a les convocatòries per la seva defensa", deixant bén clar que ells pensen seguir amb el seu projecte "fins l’últim dia".

 

Podeu llegir les activitats que han preparat per als propers dies fent clic a "Detalls".

Activitats CSO La Farga 23, 24, 25 d’agost 2007.

DIJOUS 23. AGROECOLOGIA

16h. Taller: Coneixem l’hort!
Realització de feines a l’hort de la casa.

19h. Xerrada – Debat sobre transgènics
Projecció del documental “Transgènia”. Debat amb gent de la PTF i de l’ Assemblea Pagesa.

21h. Sopador vegà ecològic

Punt d’informació durant tot el dia.

DIVENDRES 24. SUPORT A PRESXS

16h. Taller de cartes a presxs

21h. Sopador vegà solidari

Exposició: “ART FET A PRESÓ” que durarà tots els dies.

J.A. López Cabrera
Txema Calvo Calle
Juan Pintos Garrido.

DISSABTE 25. ALLIBERAMENT ANIMAL

15h Menjador vegà

17h Pim-pam-pum. Campionat de Ping-pong.

19h Projecció: Campanya contra HLS (laboratori d’experimentació animal)

21h Sopador vegà

 

CSO La Farga
C/Rossend Arús 36-38
L1 i L5 Plaça de Sants