Acaba la Festa Major de Sants

Ahir van fer-se els últims actes de la festa major d’enguany, que ha acabat amb un balanç molt positiu tant pel que fa al nombre d’assistents com per a la manca d’incidents destacables.

Tot i que alguns espais de festes, com el de la Festa Major Alternativa, ja van desmuntar-se la nit de dissabte, no ha estat fins la passada mitjanit que s’ha donat per acabada oficialment la festa major 2007, que malgrat comptar amb una forta presència policial no ha tingut incidències remarcables.

Els rècords d’assistència aquest any els han batut els organitzadors de la Festa Major Alternativa, que van aconseguir combregar a aproximadament 3.500 persones en el concert de dijous, que tenia com a plats forts a Quimi Portet, Mecatxis i Costo Rico, i vora unes 4.500 en el del dissabte amb La Kinky Beat, Maureska Fracas Dub i Tambolàs.

El guanyador del concurs de carrers engalanats ha estat Alcolea, que després d’uns anys a mig gas ha tornat amb força amb el seu "Star Sants, el retorn d’Alcolea", una ambientació inspirada en la saga Star Wars. Una altra competició amb cada cop més participants, la Cursa de Carretons de la FMA, va acabar amb una ajustada victòria per part de l’Spirit of the Mawla, un dels carretons històrics de la cursa, però que encara mai s’havia endut el premi.