L’Assemblea de Barri de Sants, a la Fira de Frankfurt

A la propera fira del Llibre de Frankfurt, que comença a l’octubre, on Catalunya es país convidat, es presentaran diferents llibres publicats en alemany sobre el nostre país durant el darrer any.

Un dels llibres que es presentaran serà “Anti-anging für die Anarchie?” (“Li cal un anti-arrugues al anarquisme?”), en aquest llibre fruit d’una visita del seu autor, Horst Stowasser, a Barcelona.

Desprès d’una introducció sobre l’anarcosindicalime, la Revolució i la Guerra Civil a Catalunya, fa un reportatge amb entrevistes als diferents sectors del Anarcosindicalisme actual (les dues CNT’s i la CGT), desprès i com un exemple dels nous processos d’autogestió i autorganització fa un ampli reportatge sobre Sants, l’Assemblea de Barri i la gent que en formen part. En aquesta part del llibre, acompanyat de fotografies, es parla de centres socials com Can Vies o el Casal Independentista, cooperatives com Malea, La Ciutat Invisible, Pimpam films, o Germinal, i de les Festes Majors Alternatives, La Burxa, etc...