XXIX Cros Popular de Sants

El proper 4 de Novembre a les 10 del matí tindrà lloc el XXIXè Cros Popular de Sants, una de les curses amb més història de la ciutat. La cursa gran, de 10 quilòmetres, es veurà completada amb una cursa de 3 quilòmetres per als corredors de 7 a 14 anys i una cursa de 600 metres per als menors de 7.

Els organitzadors, el Club Camins Esportius de Sants, ha avançat que, després de l’introducció del xip per controlar el temps, l’any passat, aquest any hi haurà alguna novetat destacada, com el fet que els corredors tindràn una samarreta d’atletisme personalitzada que substituirà els antics pitralls. Per tal de facilitar el bon funcionament de la cursa també s’ha demanat a tots els corredors que la facin servir.

La cursa gran, per qüestió d’organització, estarà limitada a 1000 corredors. Tots aquells que es vulguin apuntar ho poden fer per dues vies diferents. Apuntant-se als punts habilitats: Cotxeres de Sants, als Poliesportius Municipals de l’Espanya Industrial i de la Bordeta i a la botiga de bicicletes A tot Arreu Bicicletes (al carrer Amilcar 102); o be per internet a la web: www.atletisme.cat