Tot a punt per la manifestació de suport a Can Vies de dissabte


> La manifestació aplegarà a desenes d’entitats, i es preveu multitudinària

Tal i com informàvem fa uns dies, el Centre Social Autogestionat Can Vies ha convocat una manifestació demà dissabte 20 d’octubre a les 12h a la Plaça de Sants. La manifestació recorrerà el barri sota el lema "No al judici, aturem la injustícia", en referència al judici a que s’enfronta el centre social els propers 25 i 26 d’octubre.

Segons les diverses informacions que hem anat rebent, es preveu que desenes d’entitats es sumin a la marxa per donar suport a Can Vies, i des del centre social preveuen una manifestació multitudinària. "Cal que entre tots defensem espais com Can Vies, la pèrdua dels quals no només afecta directament als seus usuaris més directes sinó a tot el barri" ens expliquen des del CSA fent referència a les desenes d’actes i campanyes que aquest espai acull cada any des d’en fa més de deu.

> Una manifestació que espera treure als veïns al carrer

Des de Can Vies ens expliquen que la manifestació serà "de mares amb cotxets", una definició metafòrica de quin és l’ambient que esperen que es respiri a la manifestació. "Pretenem que qualsevol veí que vingui a la manifestació s’hi senti a gust, i per això es tractarà d’una mani festiva i vistosa, però molt tranquil·la". "Volem que la gent del carrer ens vegi i sàpiga que no som un bolet dins del barri, sinó que en formem part".

La manifestació anirà acompanyada de diversos grups de cultura popular (castellers, diables. bastoners…), associacions de veïns, i entitats d’allò més diverses. Per tal de difondre la manifestació, des de Can Vies han elaborat una graciosa falca de propaganda, que ha sonat en diverses emissores de ràdio de la ciutat. Podeu sentir la falca fent clic al següent enllaç o descarregar-la des d’aquí.